Weboldalkészítés

Szeretnél új ügyfeleket a vállalkozásodnak?

Egy konverzióra optimalizált, bevétel termelő weboldallal mindez sikerülhet. Tervezzük meg, és készítsük el új weboldalad akár 1 hét alatt!

Miért van szükséged neked is weboldalra?

Nagyobb bizalom

A legtöbb ember ma már az interneten néz utána egy vállalkozásnak, mielőtt igénybe venné szolgáltatásait, vagy megvenné termékeit.

Új vásárlók

A weboldalad segítségével olyan új vevőket érhetsz el termékeiddel, szolgáltatásaiddal, akiket eddig nem tudtál, nem is tudtak létezésedről.

Magasabb bevétel

A nagyobb bizalomnak és az új vevőknek köszönhetően a bevételeid növekedni fognak. Veviőidet sokkal könnyebben tudod újra vásárlásra ösztönözni.

Miért nem lesz sikeres a weboldalak nagy része?

Sok weboldal készítő sablonokból dolgozik, és rád bízza a sablon kiválasztását is. Te kiválasztasz egyet, ami a demo képekkel és tartalmakkal tetszik. A weboldal készítője átírja a szövegeket, berakja a képeidet, feltelepíti az ingyenes bővítményeket, és el is készült az oldalad. Majd csodálkozol, hogy az új weboldalad nem azt hozza, amit vártál tőle. 

A sikeres, vevőszerző weboldal készítése a célok meghatározásával és a célok elérésnek tervezésével kezdődik! 

A vevőszerző weboldal készítésének lépései

Tervezés

Az első és legfontosabb lépés a weboldal készítés során a weboldal céljának meghatározása. Ha megvan a cél, megtervezzük, hogyan fogjuk mindezt elérni az új weboldaladdal. Megtervezzük a menüpontokat, az oldal funkcióit, az oldalon elhelyezett gombokat, mindent, ami céljaid elérését segítik majd.

Egyedi design kialakítása

Nincsen két egyforma vállakozás, így két egyforma weboldal sem. A vállalkozásod sem egy sablon alapján építetted, a weboldalad sem így fog készülni. Teljesen egyedi lesz! A nulláról épül majd fel, a te arculati elemeidet felhasználva. Az egyedi designnak köszönhetően kiemelkedhetsz majd a konkurenciáid közül! 

Tesztelés

Ha felépítettük az oldalad, következik a tesztelés. Minden funkciót kipróbálunk, minden gombra rákattintunk. Ha úgy találjuk, valamin változtatni kell, vagy valami még hiányzik, azt kijavítjuk. Csak a tökéletesen működő weboldaladat mutatjuk meg vásárlóidnak!  

Jöhetnek a vevők!

Ha minden tökéletes, nyilvánosságra hozzuk az oldalad. Beépítjük az analaitikai programokat, amelyekre szükséged lehet a sikeres online jelenléthez. Elvégezzük az alap keresőoptimalizálást, elhelyezzük a kötelező adatvédelmi tudnivalókat és láthatóvá tesszük a Google számára is!

Mennyi időt vesz igénybe a weboldal készítés?

A weboldalad elkészülésének időtartama nagyban függ attól, hogy milyen weboldalra van szükséged. A szövegek, képek rendelkezésre állnak e már, vagy ezeket is rám bíznád. Egy egyoldalas weboldal akár néhány napon belül is elkészülhet, egy bonyolultabb, összetettebb oldal néhány hétig is eltarthat.

Alapelvem, hogy csak annyi munkát vállalok el egyszerre, amennyit garantáltan el tudok végezni határiőben. Egyszerre csak egy weboldalon dolgozom, így előforduhat, hogy várnod kell egy kicsit. Jellemzően azonban 1-3 héten belül elkészül az új oldalad.

Kérj ajánlatot, és pontosan megmondom, hogy mikorra készül el új weboldalad! 

Miben tudok segíteni neked?

Weboldal készítés

Weboldal a te igényeidre szabva! Legyen szó landing pageről, egyoldalas micrositeról, vagy több oldalas, összetett honlapról, számíthatsz a segítségemre!

Webshop készítés

Ha termékeidet online értékesítenéd, egy jól működő webshopra lesz szükséged. Minden szükséges funkciót elkészítünk, így minden adott lesz a sikerhez!

Karbantartás

Egy weboldal akkor működik hosszútávon is megfelelően, ha rendszeresen karbantartják. Akár az álalam, akár más által készített weboldal karbantartásában is segítek neked!

Weboldal átalakítás

Ha lelépett a weboldal készítőd, vagy csak nem boldogulsz a weboldaladdal, segítek neked! Kijavítjuk a hibákat, kialakítjuk a szükséges funkciókat

Miért bízd rám a weboldalad elkészítését?

Weboldal készítés árak

Minden weboldal más és más, nincs két egyforma igény, így pontosan nem lehet meghatározni az árakat. Minden esetben egyéni árajánlatot kapsz, amely minden részeltre kiterjed. A weboldal készítés ára függ a szükséges funkcióktól, az oldalak számától, attól, hogy te biztosítod-e a szövegeket, vagy én írjam meg őket. 

Az árak csak tájékoztató jellegűek, kérj ajánlatot a pontos árakért!

Landing Page

Egy oldalas sales page
50.000 ,-Forittól
 • Reszponzív kialakítás
 • Wordpress motor
 • Egyedi design
 • Analitikai programok bekötése
 • Hírlevél feliratkozási lehetőség
 • Ajánlatkérő űrlap

Bemutatkozó weboldal

Egyoldalas felépítés
95.000 ,-Forittól
 • Reszponzív kialakítás
 • Wordpress motor
 • Egyedi design
 • Analitika és SEO beállítások
 • Maximum 5 menüpont
 • Kapcsolatfelvételi és hírlevél feliratkozó űrlap

Céges weboldal

Max 5 oldal
130.000 ,-Forittól
 • Reszponzív kialakítás
 • Wordpress motor
 • Egyedi design
 • Analtika és SEO beállítások
 • Korlátlan menüpont
 • Kapcsolatfelvételi és hírlevél feliratkozó űrlap

Weboldal készítés GYIK

Ha valamilyen kérdésre nem kaptál választ, írj nekem a hello@seowebszoveg.hu e-mail címre, vagy hívj a +3670 459-5824-es számon! 

Miután rendezted a weboldal árát, továbbra is felveszem a telefont.

Három hónapon belül, ha találsz hibát az oldaladon, amit átvételkor nem vettél észre, vagy kezelés közben jöttél rá, ingyen kijavítom neked. 

Az elkészült oldalaidnak beállítom a meta leírásait, egyedi kiemelt képet állítok be az oldaladnak, és elkészítem az oldaltérképed, hogy a Google gördülékenyebben tudja feltérképezni.

A weboldalra bekötjük a Google Analyticset és a Google Search Consolet. Ha más analitikai programokat is szeretnél használni, semmi akadálya, azokat is elhelyezzük.

Természetesen igen, és minden munkáról elektronikus számlát (AAM) is kapsz. 

Weboldal készítés esetén a szerződés elfogadása után, a munka megkezdésekor 50% előleget kell fizetned.

A weboldalad egy ideiglenes domainen készítem el. A munka befejezésekor kell átutalnod a fennmaradó 50%-ot, ezután helyezem át a végleges domainre és tárhelyre az oldalt.

Igen, tárhelyre és domainre mindenképpen szükséged lesz. A domain 2-3000 forint évente, a tárhely szolgáltatótól függően 10-25.000 forint között változik. 

Amennyiben valamilyen speciális igényed van, az ezt kiszolgáló bővítmény további éves költségeket jelenthet, de általában nincs rájuk szükség. 

Ez elsősorban attól függ, hogy mennyire bonyolult és összetett weboldalt szeretnél. Egy egyszerű, egy oldalas bemtatkozó oldal 4-5 munkanap alatt is elkészülhet, attól függően mennyire vagyok leterhelt.

Az ajánlatban minden esetben tájékoztatlak arról, hogy milyen határidővel tudom elvállalni az oldalad elkészítését.

Igen, ez minden esetben egyedileg kerül megállapításra a munka volumene és időtartama alapján. Kérj egyedi ajánlatot a hello@seowebszoveg.hu email címen, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Ha nem találtad amit keresel, vagy egyedi elképzelésed van, írd meg nekem a hello@seowebszoveg.hu e-mail címre, vagy töltsd ki a lenti űrlapot!

Igen, minden további nélkül. 

Add meg itt a címsor szövegét

Hogyan tovább?

Töltsd ki a lenti űrlapot

Mindössze néhány percet vesz igénybe, de nagy segítséget jelent abban, hogy megismerjem a céljaidat

3 munkanapon belül felkereslek

Megbeszéljük részletesebben az elképzeléseidet, és céljaid. Ha tudok segíteni, csak akkor lépünk tovább.

Elkészítem az ajánlatot

Részletes, mindenre kiterjedő ajánlatot kapsz majd, apró betűs részek, és érthetetlen kifejezések nélkül.

Dolgozzunk együtt!

Töltsd ki az űrlapot, és kérd személyre szabott, kötelezettségetől mentes, díjtalan ajánlatod! 

Legyél sikeres online! 

Dolgozzunk együtt a sikereidért!

Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan felkereslek!